Online reserveren


Beeldbankje-dec

Welkom terug!

Wil je reserveren tot 5 gasten, reserveer hieronder eenvoudig eenvoudig via TheFork. Dit kan tot 30 minuten van te voren. Reserveren is noodzakelijk, maar je kan ook ter plekke aan de deur reserveren via een simpele QR-code. Lekker spontaan, zoals vanouds. Maar als je reserveert ben je in ieder geval verzekerd van een plek. Je bent altijd welkom om een lekkere cocktail te komen drinken, dus eten is niet verplicht.

Je kan niet reserveren voor het terras, maar als er plek is kun je altijd buiten zitten. Zo heb je als het regent altijd een plek. Kan je niet komen, annuleer dan zo snel mogelijk, dan kunnen we iemand anders alsnog blij maken.

Op dit moment is alles anders, maar onze keuken is normaal gesproken op vrijdag en zaterdag tot 00.00 uur geopend en alle andere dagen tot 22.00 uur. Vrijdag en zaterdag hebben we van 21.00 tot 00.00 uur Dogs & Tails (hotdogs en cocktails) met leuke aanbiedingen.

Reserveren tot 5 gasten

Wil je reserveren tot 5 gasten, reserveer hieronder eenvoudig eenvoudig via TheFork. Dit kan tot 30 minuten van te voren.

Reserveren vanaf 5 gasten

Voor groepen vanaf 5 personen is het nu alleen mogelijk om telefonisch te reserveren en als het gehele gezelschap uit één huishouden bestaat. Als groepen weer mogelijk zijn binnen de noodverordening kan je hier kijken om de arrangementen te zien die wij aanbieden van 10 tot 250 gasten. Als je vragen hebt, kan je die via de site stellen of contact opnemen via 070 356 29 00. Wij staan je graag te woord om specifieke wensen te bespreken. Alles is mogelijk in overleg. De reservering is pas definitief als deze  per email is bevestigd!