Reserveren


Beeldbankje-dec

Welkom terug!

Wil je reserveren tot 5 gasten, reserveer hieronder eenvoudig eenvoudig via TheFork. Dit kan tot 30 minuten van te voren. Reserveren is niet noodzakelijk, maar als je reserveert ben je in ieder geval verzekerd van een plek.

Je kan niet reserveren voor het terras, maar als er plek is kun je altijd buiten zitten. Zo heb je als het regent altijd een plek. Kan je niet komen, annuleer dan zo snel mogelijk, dan kunnen we iemand anders alsnog blij maken.

De keuken is op vrijdag en zaterdag tot 00.00 uur geopend en alle andere dagen tot 22.00 uur. Vrijdag en zaterdag hebben we van 21.00 tot 00.00 uur Dogs & Tails (hotdogs en cocktails) met leuke aanbiedingen.

Reserveren tot 10 gasten

Wil je reserveren tot 10 gasten, reserveer hieronder eenvoudig eenvoudig via TheFork. Dit kan tot 30 minuten van te voren.

Reserveren vanaf 10 gasten (groepen)

Voor groepen vanaf 10 personen kan je hier kijken voor de arrangementen. De arrangementen aanbieden wij aan van 10 tot 250 gasten. Als je vragen hebt, kan je die via de site stellen of contact opnemen via 070 356 29 00. Wij staan je graag te woord om specifieke wensen te bespreken. Alles is mogelijk in overleg. De reservering is pas definitief als deze  per email is bevestigd!