Menu


Beeldbankje-dec

Restaurant

Ons restaurant is zes dagen geopend en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding met verse producten. Groepen groter dan 10 personen kunnen reserveren en kiezen uit onze vaste menu’s. Er kan ook een menu op maat worden gemaakt voor zowel lunch als diner. Wij bieden mogelijkheden voor een diner voor twee tot een compleet personeelsfeest met eten, drinken en dansen tot 250 gasten met een buffet. Alles is mogelijk in overleg!

Al onze kip- en rundergerechten zijn halal (behalve de rundvleesballetjes in de tomatensoep). We hebben een uitgebreid allergenenmenu zodat we met ieder zijn eetwensen rekening kunnen houden. Vraag aan onze medewerkers aan tafel wat de mogelijkheden zijn.

Wij hebben sinds 10 mei j.l. een nieuwe kaart! Samen met ons team hebben we getracht het Zuid-Amerikaanse / Cubaanse sfeertje voort te zetten in onze menukaart! Daarnaast hebben we heel veel gerechten die zich goed lenen voor “Shared Dinning”. Dus kom snel een keer langs om van onze heerlijke nieuwe gerechten te proeven.

Lunchkaart 05-2023

All day menu 05-2023

dinner menu 05-2023 Sweets & coffee 05-2023 snacks 05-2023Cocktails

Pathé FilmDiner

[/one_half_last]