Cocktailworkshop


workshop

Cocktailworkshop van 8 tot 50 man!

Op dit moment kunnen wij helaas geen workshops verzorgen vanwege het personeelstekort in de horeca. We doen ons best om dit weer z.s.m. te kunnen verzorgen!

Interesse in een cocktailworkshop voor een vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeestje, verjaardag of gewoon omdat het heel erg leuk en gezellig is?

Wij beiden een aantal workshops aan:

Korte Workshop Basic van 1 – 1.5 uur, tijdens deze workshop maakt iedereen uit de groep 1 cocktail voor € 24.50 pp.

Korte Workshop Extra van 1 – 1.5 uur, tijdens deze workshop maakt iedereen uit de groep 1 cocktail, bovendien zijn inbegrepen een zelfgemaakt shotje en een bittergarnituur (3 st. p.p.) voor € 27.50 pp.

Lange workshop Basic van 2 – 2.5 uur, tijdens deze workshop maakt iedereen uit de groep 2 cocktails voor € 31.50 pp.

Lange Workshop Extra van 2 – 2.5 uur, tijdens deze workshop maakt iedereen uit de groep 2 cocktails, bovendien zijn inbegrepen een zelfgemaakt shotje en een bittergarnituur (3 st. p.p.) voor € 34.50 pp.

De groep moet minimaal uit 8 personen bestaan (anders is er een toeslag) en de prijzen zijn incl. BTW!

Tijdens de workshop zal er worden verteld over de attributen die gebruikt worden bij het bereiden, de juiste houding tijdens het shaken, de verschillende cocktails en leuke weetjes over cocktails en Havana. Voornamelijk bestaat de workshop uit het shaken zelf en alle plezier wat ermee samen gaat.

Vul hieronder het formulier in vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bij het boeken van een workshop in combinatie met een dinermenu, ontvang je 5% korting over de totale rekening inclusief drank(-arrangement)! 

Cocktailworkshop

 

Verificatie