Agenda


Op vrijdagavond en zaterdagavond zijn we geopend, maar helaas nog niet tot 04.00 uur.

Kom lekker cocktails drinken met een passend muziekje op de achtergrond. Op zaterdag draait er meestal een dj voor muziek op de achtergrond. Er kan niet gedanst worden. Op vrijdag en zaterdag zullen we tot 01.00/02.00 open blijven.

Vámonos (every friday)

Thank god its FridayVrijdag

Vámonos! Er is niets beter dan de vrijdag. Na een goede maaltijd met vrienden of familie ontspannen van het werk. Wij hebben daar een goed recept voor gevonden met Top 40, R&B, Dance, House, Classics en Latin . We starten om 23.30 uur tot 04.00 uur. Entree is gratis.

Geen DJ tot nader order

 

Fiesta @ Havana (every saturday)

Havana Fiesta (zaterdag)Zaterdag

Op zaterdag is Havana met bezoekers uit alle windstreken de HOTSPOT van Den Haag. Met een gezellige mix van Top 40, R&B, Dance, House, Classics en Latin krijgen we iedereen in mum van tijd op de dansvloer. In combinatie met onze heerlijke cocktailkaart en ons gezellige team is succes verzekerd. Een avond in Zuid- Amerikaanse stijl  in het hartje van Den Haag. We beginnen om 23.30 uur en sluiten om 04.00 uur. De toegang is gratis.

Geen DJ tot nader order

 

 

Havana Bachata/Latino

Havana Bachata-Latino 2020_dj's
facebook  
Volg ons op Facebook

Vanaf januari 2020 klinken iedere eerste zondag van de maand vanaf 21.30 uur Zuid-Amerikaanse klanken in Havana. We zijn alleen op de eerste van iedere maand en in de vakanties geopend voor de Havana Bachata/Latino. De overige zondagavonden is er geen dansavond, maar zijn we wel geopend als restaurant en cocktailbar tot minimaal 23.00 uur.

Op deze dansavonden gaan de heupen vanzelf bewegen. Je waant je even in Cuba. Heel het jaar door zomerse sferen. Al bijna 25 jaar zijn onze zondag avonden een begrip in het Haagse uitgaansleven. Deze avond duurt van 21.30 tot minimaal 01.00 en 01.30 uur bij drukte. Van 21.30 tot 22.30 twee willekeurige cocktails voor 13.50.

De entree is GRATIS.

Geen DJ tot nader order