Havana Den Haag


Afhalen

Hetzelfde menu als bij Thuisbezorgd is ook verkrijgbaar bij ons aan de bar voor dezelfde prijzen, met dat verschil dat je bij je volgende bestelling 10% korting krijgt. Zie Thuisbezorgd.nl

Bel met 0703562900 en plaats vooraf je bestelling, zodat je niet hoeft te wachten.

Thuisbezorgd

Geen zin om te koken én om af te halen? Bestel via Thuisbezorgd.nl. Laat ons weten wat je ervan vind in een review. Onze kwaliteit thuis moet van dezelfde standaard zijn als bij ons aan tafel.

Cadeaubon kopen?

Leuk om te geven en te krijgen als cadeau. Links boven in beeld kan je ze kopen.

Eten bij Havana

havana-collage1

Havana en Havana Kiosk

Reserveren is niet meer noodzakelijk, het kan ook aan de deur. Lekker spontaan, zoals vanouds. Maar als je reserveert ben je wel verzekerd van een plek. Je bent altijd welkom om een lekkere cocktail te komen drinken, dus eten is niet verplicht! Op het terras kan je niet reserveren, maar als je een reservering hebt, kan je altijd buiten plaats nemen als er plek is. Als het weer het niet toelaat hebben we een plek binnen voor je. Onze keuken is vrijdag en zaterdag tot 00.00 geopend en alle andere dagen tot 22.00 uur. Vrijdag en zaterdag hebben we van 21.00 tot 00.00 uur Dogs & Tails (hotdogs en cocktails) met leuke aanbiedingen.
Graag bij verkoudheidsklachten of bij ziekte van samenwonenden de reservering tijdig annuleren.

Reserveren tot 8 gasten

Wil je reserveren tot 8 gasten, reserveer hieronder eenvoudig eenvoudig via TheFork. Dit kan tot 45 minuten van te voren. Groepen tot 8 personen kunnen maximaal tot 00.00 binnen of buiten plaats nemen. Na 00.00 uur accepteren we binnen en buiten geen groepen groter dan 5 gasten. 

Havana is een gezellig cocktail-restaurant met ongedwongen sfeer midden in het centrum van Den Haag op loopafstand van vele theaters, bioscopen en andere bezienswaardigheden. Het restaurant is zeven dagen per week geopend en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding met verse producten en gasten uit alle windstreken. Onze keuken is een combinatie van Zuid-Amerikaanse gerechten en Europese gerechten. Wij hebben geen Cubaanse keuken, zoals de naam misschien doet verwachten. Buiten het lekkere eten serveren we diverse cocktails om lekker in tropische sferen te komen. Ieder weekend Wekelijks worden er in de late uurtjes feestavonden georganiseerd waar een ontspannen sfeer en gezelligheid centraal staan.

Bent u een theater- of bioscoopbezoeker, gelieve dit aan te geven bij reservering. Dan kunnen we met uw vertrektijden rekening houden, zodat u in alle rust heerlijk kunt genieten van het diner. Groepen groter dan 10 personen kunnen kiezen uit onze vaste menu’s of er kan ook een menu op maat worden gemaakt voor zowel lunch als diner! We kunnen complete groepsreserveringen verzorgen 10 tot 500 gasten. Wij verzorgen ook cocktailworkshops van 8 – 75 deelnemers. Kortom, genoeg redenen om een keer langs te komen en je te laten verrassen….

Pathé

Korting met Pathé-bioscoopkaartje

Bij Havana is je bioscoopkaartje van Pathé Buitenhof of Pathé Spuimarkt geld waard. Op vertoon krijg je bij Havana 10% korting op de hele rekening inclusief drankjes. Zo maak je van een film kijken een gezellig avondje uit. Kom langs en geniet van ons aanbod.

  • De korting geldt zowel in de ochtend, middag, avond als nacht.
  • Er geldt een maximum van 2 personen per kaartje en een maximum van 6 personen per gezelschap. Bij groepen van 7 gasten of meer is de korting dus niet mogelijk.
  • De korting is ook niet geldig in combinatie met andere acties, zoals Pathé Diner of de Restaurant Cadeaukaart.
  • E-tickets, tickets op je telefoon en gewone entreekaartjes worden allemaal geaccepteerd.

FIESTA at Havana

Uitgaan 2017 Vanwege het Corona virus liggen alle stapavonden en salsa-avonden stil. Helaas ook geen idee tot wanneer. Als we weer mogen, zetten we van donderdag t.m. zondag na het diner alle tafels aan de kant en bieden wij een gevarieerd programma voor ieder wat wils. Vrijdag en zaterdag is Havana in de nacht hét meeting point van Den Haag. Tijdens de Havana Latino/Bachata op zondag is er vanaf 21.30 uur vrij dansen onder begeleiding van een DJ. Kijk bij de agenda wanneer deze avonden plaatsvinden. Op donderdag zijn er regelmatig studentenfeesten. Wij verhuren Havana ook voor feesten, compleet met DJ, personeel en beveiliging tot 600 gasten.

Virtual tour

View Larger Map [/one_half_last]

Hasta la Evolucíon por siempre! - Havana Den Haag